Rosefield smykker

Fandt 40 varer Vis produkter pr. side
Fandt 40 varer Vis produkter pr. side

Fandt 40 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Rosefield smykker, Rosefield ure og Rosefield urremme. På denne side finder du vores omfattende kollektion af Rosefield armbånd. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dit Rosefield armbånd på en hverdag før 23:30, og det bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis smykkerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem indenfor 30 dage gratis!

Rosefield: Endeløse variationer med trendy armbånd

Det velkendte smykkemærke Rosefield blev grundlagt af et innovativt team af designere, der får deres inspiration fra byerne New York og Amsterdam. Det hurtige liv i de travle gader, storbyens summen og den unikke identitet og atmosfære i begge metropoler ses i kollektionerne fra dette moderne mærke.

Innovation og design i armbånd

I den store kollektion af Rosefield armbånd i Brandfields webshop kan du straks se, at disse varer er lavet til herrer og damer, der ønsker at vise en unik identitet. Designene kombinerer typiske hollandske designs og indflydelser med det energiske look fra New York.

Verdensomspændende anerkendelse af Rosefield smykker

Rosefield kollektionerne er værdsat over hele verden for deres bæredygtighed, den synlige kvalitet, og hvor let det er at få med Rosefield smykkerne. Med nogle flotte armbånd fra vores nuværende kollektion kan du gøre hvert outfit specielt.

Rosefields begyndelse

Designerne af Rosefield armbåndene har hovedkontor i hjertet af Amsterdam, tæt på deres inspirationskilde. Dette unge mærke har været meget aktivt på sociale medier siden år 2015. Rosefield har hurtigt fået en stor gruppe fans.

Mærket blev også bemærket af bloggere i modebranchen og er dedikeret til løbende at forny deres moderne armbåndsdesign. I vores webshop kan du også finde de nyeste designs fra dette smykkemærke.

Downtown chic med et armbånd fra Rosefield

Det bemærkelsesværdige ved armbåndene fra Rosefield kollektionen er det faktum, at de fleste armbånd kan justeres til dine ønsker. Så du behøver ikke bekymre dig om den rigtige størrelse på dit nye armbånd. Passer armbåndet ikke? Eller er designet ikke som ønsket? Så skal du bare returnere dit armbånd inden for 30 dage.

De mest brugte materialer til Rosefield smykkekollektionen er 925 Sterling sølv, nogle gange med en gylden belægning. Mærket tilbyder normalt en garanti på ikke mindre end to år på armbåndene.

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.