Valentino bælter

Fandt 6 varer Vis produkter pr. side
Fandt 6 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Valentino bælter, Valentino tasker og Valentino punge. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller dit Valentino bælte på en hverdag før 23:30, bliver det leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis bæltet ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Valentino Bælter: En elegant finish til dit outfit

Designet fra det kendte mærke Valentino er kendt over hele verden. Enhver, der er interesseret i den internationale modeverden, kender navnet Valentino. Valentino Garavani har været et stor navn inden for haute couture siden 1960'erne. Særligt efter samarbejdet med det franske modehus Guy Laroche blev Valentino-mærket et stor navn for kvinder, som er på udkig efter et stilfuldt og trendy design.

Udover tøj lancerede Valentino også sine egne dufte og en omfattende kollektion af tilbehør af høj kvalitet. Valentino bælterne i vores webshop skiller sig ud på grund af en detaljeret finish og et design, der straks gør hver beklædningsgenstand anderledes. På denne måde kan du nemt kombinere bælterne fra dette mærke med klassiske jeans, men også med en lang trøje eller en simpel kjole.

Valentinos historie

Efter at have taget franskundervisning på den berømte Ecole Des Beaux Arts i Paris, startede Valentino sin karriere i Frankrig. Omkring i slutningen af 1950'erne vendte han tilbage til sin hjemby, Rom, hvor han startede sit eget studie på den (nu) berømte Via Condotti.

Udover meget succesfulde haute couture-kollektioner lancerede mærket også en pret-a-porter-serie. Valentino ønskede at gøre tøjet overkommeligt og tilgængeligt for et bredere publikum. Teamet af designere bag mærket fortsætter med at tilbyde et innovativt udvalg af tøj og tilbehør, herunder Valentino bælterne.

Særlige egenskaber ved bælterne fra Valentino

Valentino bælter er lavet af de mest smarte typer læder og bliver smukkere med årene. Spænderne er lavet af højkvalitetsmetaller, der forbliver smukke, selv når de bruges ofte.

Går du efter et bælte lavet af kolæder? Eller foretrækker du linned og bomuld eller blødt ruskind? Valget er dit med den omfattende kollektion af italienske designbælter i vores butik.

Kollektionen med Valentino bælter i vores webshop

Selvfølgelig tilbyder mærket bælter med et spænde i et flot design, men også sofistikerede bælter i en solid farve. Vil du hellere have et robust og bredt bælte for at fremhæve din talje? Valentinos designs er lavet med fokus på komfort og proportionerne af den kvindelige krop. De er særligt behagelige at gå med!

Bestil det tilbehør, du vil kunne nyde i lang tid

Bestil dit nye Valentino bælte i dag og opfrisk din garderobe med et smukt stykke tilbehør, der giver dig mange års fornøjelse.

To top