Valentino punge

Fandt 21 varer Vis produkter pr. side
Fandt 21 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Valentino punge og Valentino tasker. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil din Valentino pung på en hverdag før 23:30, og den bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis pungen ikke falder i din smag, kan du returnere den til os indenfor 30 dage gratis!

Valentino: Skønhed og elegance

En Valentino pung har altid et raffineret design, en smuk finish og er ofte lavet af kalveskind. Dette luksuriøse italienske mærke laver tilbehør baseret på grundig håndværksmæssig viden, men med en moderne vision og opmærksomhed på innovation. De håndlavede detaljer og logoet er slående elementer.

Valentino punge

Modeshuset Valentino, som spiller en vigtig rolle i den internationale modeverden, har sit studie i Rom. Mærket sælges i mere end 100 lande verden over og er bedst kendt for sine aftenkjoler, som er håndlavede af passionerede syersker.

Læderpungene og -tilbehøret er også gode eksempler på traditionelt håndværk. Disse designs udstråler tidløs skønhed og elegance, ligesom kjolerne.

Historien

Luksusmærket Valentino blev grundlagt i 1960 af Valentino Garavani og Giancarlo Giammetti. Da han var ung, besøgte Garavani en opera, hvor han så en smuk kvinde i en rød kjole, der gjorde et stort indtryk på ham. Da Valentino var 17, forlod han til Paris for at lære kunsten at designe.

Den kreative kraft bag modehuset Valentino er nu Pierpaolo Piccioli. Han har gjort mærket til et af de mest succesfulde modemærker i verden, med butikker fra Amsterdam til Paris og fra Milano til Hongkong.

Quintessential punge

Pungene fra Valentino kollektionen er tidløse takket være det enkle og klassiske design. Designene udstråler på samme tid glamour på grund af det slående, ofte gyldne mærkeprint. Valentino punge er resultatet af håndværk af høj kvalitet.

Du kan vælge mellem neutrale nuancer samt lyse farver. Selvfølgelig er der altid modeller i farven lys rød. Læderet og kunstlæderet har en flot struktur, og pungene er behagelige at holde ved.

Køb Valentino punge i vores butik

Hos Brandfield finder du luksuriøse punge, herunder punge med lynlås i kunstlæder og kalveskind. De forskellige rum og kortholdere giver dig plads til alle dine sedler, mønter og kort. Uanset om du leder efter en lille eller en større pung, er hver model let og smukt afsluttet ned til mindste detalje.

Hvis du kan lide italiensk design og kvalitet, skal du bestille din Valentino pung i vores online-butik. Forkæl dig selv eller en du holder af med en eksklusiv gave, som du vil kunne nyde i de kommende år.

To top