Fossil ure

Fandt 86 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Fossil ure Fandt 86 varer
  1. Køn
  2. Kollektion
  3. Ur display
  4. Æske diameter
  5. Skab farve
  6. Sagsmateriale
  7. Skab form
  8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 86 varer Vis produkter pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Brandfield er officiel forhandler af ure fra Fossil og smykker fra Fossil. Vores webshop sælger ure fra Fossil til både mænd og kvinder. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice. Hvis du bestiller dit ur fra Fossil på en arbejdsdag før 22:00, sender vi varen samme dag. Gratis levering. Betal senere uden yderligere omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel indpakning som en stilfuld gave. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere uret inden for 30 dage!

Om Fossil

Kan du lide moderne ure med et klassisk look? Hvis det er tilfældet, er urene fra Fossil lige noget for dig. Uanset om du leder efter et robust eller et elegant design, tilbyder Fossil et bredt udvalg af ure. Udover ure sælger Fossil også smukt designede smykker og tøj. Med Fossil kan du sammensætte et sporty, elegant eller afslappet look helt ned til dit ur.

Fossil er et amerikansk tøj- og tilbehørsmærke, som har solgt sit sortiment siden 1984. Fossils identitet afspejles i brandet, som kendetegnes af humor, kreativitet og et elegant, genkendeligt design. Brandet udtrykker tydeligt denne blanding i alle sine produkter, lige fra ure til tøj. Fossil var det første mærke til at gøre ure til et ægte must-have-tilbehør. Hvordan gjorde de det? Ved at samarbejde med en lang række andre brands, som Adidas, Burberry og Columbia Sportswear, for blot at nævne nogle få. Men du vil også elske at bære Fossils egen urserie.

Fossil-kollektionen

Fossil-kollektionen indeholder et fantastisk udvalg af ure til både mænd og kvinder. Deres design varierer fra sportslige til elegante og stilfulde til afslappede. Mange af sportsurene er udstyret med kronometre og er lavet af vandtætte materialer. De afslappede og stilfulde ure kommer normalt med en sølvfarvet, rustfri stålrem eller en læderrem. De fleste af urene i denne kollektion er analoge, men Fossil tilbyder også en række digitale ure. Fossil elsker at bruge farver i deres ure. Du vil se en masse guld- og rosenguldnuancer i damekollektionen, og en masse blå, sorte og brune i herrekollektionen.

Udover "almindelige" ure indeholder denne kollektion også smarture og hybrid-ure. Disse er ure med særlige funktioner, som du kan forbinde til din smartphone. Se kollektionen med smartwatches fra Fossil her.

Køb ure fra Fossil online

Du kan købe de nyeste og mest stilfulde Fossil-ure i Brandfields webshop. Hvis du bestiller på en arbejdsdag eller en søndag, sender vi varen samme dag. Er det en gave, til en du holder af? Vi sender uret i en luksuriøs gaveindpakning, hvis du angiver det ved bestillingen. Alt du skal gøre er at give personen gaven. Gratis levering.

To top