SINNER solbriller

Fandt 8 varer Vis produkter pr. side
Fandt 8 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af SINNER solbriller. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller dine SINNER solbriller på en hverdag før 23:30, bliver de leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis solbrillerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem gratis indenfor 30 dage!

SINNER solbriller: Trendy og sporty

Historien om det populære sports- og livsstilsmærke, SINNER, begyndte i 1996, da de lancerede en række sporty solbriller. Især de håndlavede træmodeller var populære. Med disse miljøvenlige, lette solbriller af bambus, havde mærket et unikt og elsket produkt i sine hænder.

Derudover har mærket liget fra begyndelsen været kendt for sin kollektion af sportssolbriller. I samarbejde med topatleter og kunstnere udvikler vi cool, komfortable solbriller, der gør det muligt for atleter at præstere optimalt, uanset om de løber, skater, spiller tennis eller dyrker vandsport.

Solbrillekollektionen

I dag har SINNER tre solbriller: Håndlavede solbriller, sportssolbriller og livsstilssolbriller. Sammen danner de en forskelligartet kollektion af solbriller i forskellige stilarter til herrer, damer og børn. Uanset hvor forskellige solbrillerne er, stræber SINNER efter at sikre, at alle modeller er innovative, stilfulde og af exceptionel kvalitet.

Bæredygtige solbriller

Når forbrugerne bliver mere opmærksomme på miljøet og bæredygtighed, er det ikke overraskende, at miljøvenlige solbriller af bambus og acetat stadig er populære. Med det slanke, moderne design fra denne kollektion viser SINNER, at holdbarhed og stil går hånd i hånd. Og fordi brillerne er håndlavede, er hver solbrille unik.

Cool og sporty

Med de cool sportsbriller fra SINNER bliver dine øjne også beskyttet, når du dyrker sport. De fleksible arme på glassene og de justerbare næsepuder giver dig mulighed for at justere solbrillens pasform til formen på dit hoved. Den skridsikre belægning sikrer, at brillerne forbliver på plads, så du kan fokusere fuldt ud på din sport.

Moderne detaljer

I livsstilskollektionen finder du de mest tilgængelige og moderne solbriller, som ikke kun beskytter dine øjne mod skadeligt sollys, men også er en stilfuld tilføjelse til dit outfit. SINNER designer solbriller i forskellige stilarter til herrer, damer og børn. Er du på udkig efter en cool vinkelmodel eller foretrækker du et elegant stel med rundere former?

SINNER holder øje med de seneste trends. Detaljer som (farvede) spejlglas, briller med et legende print og dristige farver giver solbrillerne et moderne look.

Køb SINNER solbriller hos Brandfield

Hos Brandfield finder du moderne og sporty herre- og damesolbriller fra SINNER. I foråret kan du købe moderne modeller her for at skille dig ud, mens du går en tur i parken, og om vinteren kan du købe cool solbriller til skiløjperne.

To top