Le Specs solbriller

Fandt 23 varer Vis produkter pr. side
Fandt 23 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er en officiel forhandler af Le Specs solbriller. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dine Le Specs solbriller på en hverdag før 23:30, og de vil blive leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis solbrillerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem gratis indenfor 30 dage!

Le Specs: Et trendy og tilgængeligt design

Le Specs solbriller beskytter dine øjne med stil. Dette australske mærke har designet moderne solbriller med et europæisk look til herrer og damer siden 1979 med det formål at gøre designerbriller tilgængelige. Moderne solbriller har aldrig været så overkommelige.

Om mærket

Med Bondi Beach i tankerne og inspireret af parisisk mode designer Le Specs en kollektion stilfulde solbriller hver sæson. Brillerne er moderne, smarte og lidt frække. Le Specs opfordrer folk til at nyde livet og til tider at flygte fra hverdagen, og det forsøger de at gøre lettere med deres solbriller.

Det faktum, at det unikke design af Le Specs solbriller ikke går ubemærket hen, demonstreres af den fremtrædende kundekreds. Verdensstjerner som Rihanna, Lady Gaga, Kendall Jenner, Gigi Hadid og Zayn Malik er blevet set med solbrillerne.

Solbrillekollektionen

Hver kollektion indeholder solbriller i forskellige stilarter og modeller, der passer til din garderobe og formen på dit ansigt. Fra små til slående store briller, ovale, runde og rektangulære. Kollektionerne er alsidige, men de følger altid de seneste trends. Med slående detaljer og unikke prints skiller mærket sig altid ud fra resten.

Hvis du vælger et par Le Specs solbriller, vælger du kvalitet

Le Specs samarbejder regelmæssigt med etablerede designere på eksklusive kollektioner. Le Specs Luxe-serien indeholder også premium-modeller. Alligevel kan du forvente fremragende kvalitet fra hvert par Le Specs solbriller, hvad angår komfort, UV-beskyttelse og design.

Le Specs hos Brandfield

Hos Brandfield kan du finde et bredt udvalg af solbriller fra den seneste kollektion. Solbriller, der giver dig en sikker følelse, og som du kan bruge til at fuldende et cool eller elegant look på ingen tid overhovedet.

Se også andre populære solbrillemærker

To top
For at give dig den bedste oplevelse hos Brandfield bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.