Komono solbriller

Filtrering

Filtering

Luk
Komono solbriller
Luk

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Brandfield er en officiel forhandler af Komono solbriller og Komono ure. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller dine Komono solbriller på en hverdag før 23:30, bliver de leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis solbrillerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem gratis indenfor 30 dage!

Om Komono

Komono er et belgisk modemærke, som blev grundlagt for fem år siden af to designere: Anton Janssens og Raf Maes. Komono betyder "små ting", og designerduoen designer hovedsageligt solbriller og ure (se vores Komono ure her). Efter lanceringen af mærket og en vellykket første kollektion blev modemærket straks kendt i modeverdenen. Mærket er repræsenteret i ikke mindre end 45 lande rundt om i verden, herunder Canada.

Komono solbrillerne har et slående design. Komono solbrillekollektionen har flotte prints, og glassene har et tydeligt retro og futuristisk look. Komodo solbrillerne er moderigtige og passer til ethvert outfit; fra business til weekend. Skab dit eget unikke look med Komono solbriller og nyd kvaliteten af dette trendsættende mærke!

Komono kollektionen

Brandfield er en officiel forhandler af Komono solbrillekollektionen. Den slående kollektion består af solbriller til mænd og kvinder og indeholder solbriller med retrodesigns. En af de mest specielle modeller i serien er Komono Lulu solbrillerne, som består af et pink stel med pink tonede glas.

Foretrækker du de lidt mere klassiske Komono solbriller? Det er også muligt! Tag et kig på Komono Riviera til herre og damer.

Et slående træk ved Komono solbrilleserien er den bemærkelsesværdige lave pris.

Køb Komono solbriller online

Hos Brandfield finder du det nyeste udvalg af Komono solbriller. Vi tilbyder en kollektion af Komono solbriller til både herrer og damer. Lær dette unikke belgiske mærke at kende nu og bestil dine egne Komono solbriller til en meget overkommelig pris! Du kan købe designertilbehør som solbriller, smykker og ure fra de bedste mærker hos Brandfield. Udover en interessant salgsafdeling tilbyder Brandfield dig også flere fordele;

  • Det er muligt at betale for dine Komono solbriller efter modtagelsen.
  • Brandfield tilbyder topkvalitet og den bedste service.
  • Bestil dine Komono solbriller før 23:30, og modtag din ordre den næste hverdag.

Flere oplysninger om Komono.

Vil du vide mere om det unikke mærke Komono, inden du vælger dine egne Komono solbriller? Læs mere her!

To top