Carrera solbriller

Fandt 36 varer Vis produkter pr. side
Fandt 36 varer Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Carrera solbriller. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dine Carrera solbriller på en hverdag før 23:30, og de vil blive leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis solbrillerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem gratis indenfor 30 dage!

Om Carrera

Carrera er en producent af kvalitetssolbriller til damer og herrer. Solbrillerne blev oprindeligt designet af designeren Wilhelm Anger, der var inspireret af racerkørernes mod under Carrera Panamericana-løbet, da solbrillerne blev designet. Det betyder, at alle Carrera solbriller har et dristigt design (som en hyldest til racerkørernes mod) med et sporty twist. Carrera blev grundlagt i 1956 og har siden designet solbriller til damer og solbriller til herrer.

Carrera kollektionen

Du kan nemt genkende Carrera solbriller. Hvert par solbriller har et dristigt design kombineret med et sporty twist, hvilket gør dem både trendy og sporty. Det faktum, at Carrera solbriller er både slående i design og sporty, er, hvad der hovedsagelig adskiller dem fra solbriller fra andre mærker. De fleste solbriller fra mærket er unisexsolbriller til både herrer og damer, men der er også solbriller specielt udviklet til herrer i Carrera kollektionen.

Alle Carrera solbriller i vores udvalg er trendy, sporty og tidløse. Derudover er Carrera solbriller også af god kvalitet, så du kan bruge dem i årevis.

Køb Carrera solbriller online

Leder du efter iøjnefaldende solbriller med et designerlook og et sporty twist? Tjek Carrera solbrillerne på denne side og vælg din favorit. Vores løfte:

  • Bestil i dag før 23:30, og din ordre bliver leveret i morgen.
  • Betal bekvemt for dit køb efter leveringen.

Flere oplysninger om Carrera.

Vil du vide mere om mærket Carrera og dets solbriller? Tjek Carreras hjemmeside.

Kilder: www.carreraworld.com .

Se også andre populære solbrillemærker

To top