Cowboysbelt bælter

Filtrering

Filtering

Luk
Cowboysbelt bælter
Luk

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Brandfield er officiel forhandler af Cowboysbelt bælter, Cowboysbag tasker og Cowboysbag punge. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dit Cowboysbelt bælte på en hverdag før 23:30, og det bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis bæltet ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Cowboysbelt: Stilfulde bælter af kvalitetslæder

Cowboysbelt blev grundlagt i Holland i 1980. Under ledelse af Jan Schep leverede mærket de første bredere læderbælter, der kunne bruges specielt i kombination med jeans. Bemærkelsesværdigt er det faktum, at kvalitetsbælterne fra dette kreative mærke virkelig kan vare et helt liv.

Virksomheden får bælterne fremstillet i Mexico. Her har Cowboysbelts designere valgt de bedste læderarbejdere til at lave bælter af bemærkelsesværdig kvalitet. Bælterne fås selvfølgelig i forskellige størrelser og farver, herunder mørkebrunt og cognacfarvet læder.

Udviklingen af Cowboysbelt som en virksomhed

Efter grundlæggelsen af virksomheden producerede Cowboysbelt kun bælter med et vintagelook. Cowboysbelts bælter er stadig meget populære blandt et bredt publikum over hele verden. Bælternes kvalitet og solide design taler for sig selv og sikrer, at bælterne kan bruges sammen med jeans såvel som for eksempel moderne jakkesæt. Selvfølgelig laver Cowboysbelt ikke kun læderbælter til herrer, men også til damer (og der er unisexbælter).

I 2010 overtog designeren Mieke Brouwer virksomheden. Hun var også ansvarlig for designet af den første Cowboysbag; tasken, som Cowboysbelt brugte som grundlag for at bringe deres første lædertasker på markedet med stor succes. I vores omfattende webshop finder du den nyeste kollektion af Cowboysbelt bælter. Vil du have et bælte i et vintagelook? Eller vil du hellere have et trendy bælte i en solid farve?

Kollektionen i vores webshop

Foretrækker du tøj og tilbehør, der ikke kun er smukt, men også holdbart? Så anbefaler vi dig at udforske vores udvalg af Cowboysbelt bælter i vores omfattende webshop. Her kan du vælge mellem brune, beige og cognacfarvede bælter i forskellige bredder.

Vælg det bedste bælte til din garderobe

Selvfølgelig er det klassiske sorte bælte også en del af kollektionen. Vælg den størrelse, der passer til dig, og den spændefarve, der er nemmest at kombinere med dit andet tilbehør, som dit ur. På denne måde vil dit outfit altid se godt ud! Alle bælter fra mærket er lavet af premium-læder. Vi er en officiel forhandler af bælterne fra dette unikke hollandske mærke, og vi er stolte af det.

To top