Smartwatches

Fandt 15 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Smartwatches Fandt 15 varer
  1. Køn
  2. Mærke
  3. Ur display
  4. Æske diameter
  5. Skab farve
  6. Sagsmateriale
  7. Skab form
  8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 15 varer Vis produkter pr. side

smartwatchess: Teknologi møder stil

Vi har udvidet vores kollektion med en række stilfulde smartwatch! Disse ure er multifunktionelle og har forskellige funktioner, såsom at læse vejrudsigt, sportsresultater, sms-beskeder og meget mere. Vi har udvalgt design fra forskellige mærker, der er både funktionelle og super stilfulde!

Et smartwatch er et ur, der kommunikerer med din smartphone via Bluetooth. Med et smartwatch kan du besvare telefonopkald, læse e-mails og sms-beskeder, lytte til din yndlingsmusik og holde dig opdateret på de sociale medier. Disse er kun nogle få eksempler på, hvad du kan med et smartwatch.

Hvordan fungerer et smartwatch?

Vil du købe et (Hybrid) smartwatch? Hvis du ikke ved, præcis hvad et smartwatch er, og hvad det kan, kan du læse oplysningerne nedenfor, hvor vi fortæller dig lidt mere om smartwatch.

Brandfield tilbyder mange forskellige typer af (hybrid) smartwatches. Men hvordan ved du, hvilket der er det rigtige for dig? Hvad er mulighederne for hybrid-smartwatches og smartwatches?

Hvad er et smartwatch?

Et smartwatch er et ur, du kan forbinde til din smartphone. smartwatches har forskellige funktioner, udover at angive tiden. smartwatches kan modtage (og i nogle tilfælde sende) oplysninger fra/til din smartphone, f.eks. apps, eller telefonopkald, og du kan også modtage push-meddelelser fra Facebook, Twitter osv. Måden, hvorpå et smartwatch behandler disse oplysninger, afhænger af den model, du køber.

smartwatch-kollektionen fra Brandfield

Brandfield sælger et bredt udvalg af smartwatches fra kendte urmærker. Vores kollektion indeholder smartwatches fra Edifice, Fossil, Emporio Armani, Michael Kors, Skagen, Diesel, Samsung og GUESS. Glem ikke at tjekke de smartwatch-kollektioner, der tilbydes af følgende mærker:

Smartwatches fra Armani Connected

Udskiftelige digitale urskiver, en række funktioner og et robust og stilfuldt design. smartwatches fra Emporio Armani er perfekte til den moderne mand, der elsker at følge med den nyeste teknologi. Find dit smartwatch fra Armani her.

Smartwatches fra Skagen

Ved første øjekast ligner et hybrid-smartwatch fra Skagen et helt almindeligt ur, men det er så meget mere! Disse ure har yderligere smart-funktioner. De fås med en læderrem, et maskebånd og har en minimalistisk urskive. Se kollektionen af smartwatches fra Skagen

Smartwatches fra Michael Kors

Michael Kors beviser endnu en gang, at smartwatches ikke kun er funktionelle, men også meget stilfulde. Disse ure har en kæderem og fås i forskellige farver. Vores udvalg omfatter smukke unisex-design samt mere robuste design til mænd og elegante design til kvinder. Find dit smartwatch fra Michael Kors her.

Smartwatches fra Fossil

Kollektionen af smartwatches fra Fossil er utroligt alsidig. Fra robuste læderremme i forskellige farver til tykke og fine kæderemme med feminine detaljer. Der er noget for enhver smag! Find dit smartwatch fra Fossil her.

Smartwatches fra Diesel

Det kendte modemærke Diesel holder også trit med tiderne. Deres urkollektion omfatter også smartwatches. De fås i samme robuste og stilfulde design, som man forventer fra Diesel. Se kollektionen af smartwatches fra Diesel.

Smartwatches fra GUESS Connect

En dejlig tilføjelse til smartwatch-udvalget fra GUESS. Den perfekte kombination af det nyeste inden for teknologi og luksus. Dette smartwatch er det perfekte tilbehør til ethvert outfit – GUESS som man kender det! Find dit ideelle smartwatch fra GUESS Connect.

Køb et smartwatch online – en fremragende service

Vores webshop tilbyder fremragende produktservice. Hvis du bestiller dit smartwatch på en arbejdsdag før 22:00, sender vi varen samme dag. Gratis levering. Betal senere uden yderligere omkostninger. Vil du overraske nogen med et nyt smartwatch? Vi kan sende varen i en speciel indpakning som en stilfuld gave. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere uret inden for 30 dage!

To top