Samsung ure

Fandt 1 vare(r) Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Samsung ure Fandt 1 vare(r)
  1. Køn
  2. Kollektion
  3. Ur display
  4. Æske diameter
  5. Skab farve
  6. Sagsmateriale
  7. Skab form
  8. Vis flere filtre
Luk
Fandt 1 vare(r) Vis produkter pr. side

Fandt 1 vare(r) Vis produkter pr. side

Brandfield er officiel forhandler af Samsung ure. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dit Samsung ur på en hverdag eller en søndag før 23:30, og det bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis uret ikke falder i din smag, kan du returnere det indenfor 30 dage gratis!

Samsung: Smartwatches med et innovativt design

Omkring tyve år efter stiftelsen af det sydkoreanske selskab Samsung begyndte en division inden for virksomheden at fokusere på design og produktion af innovative tekniske produkter. De nuværende smartwatches fra mærket er udstyret med deres egne innovative tekniske tours de force.

Udover at fremstille produkter med stor funktionalitet, anser Samsung det vigtigt, at urene ser moderne ud og er behageligt at have på. Det er derfor ikke overraskende, at mærkets nye kollektioner af smartwatches og anden elektronik modtages med glæde igen og igen over hele verden.

Samsungs begyndelse

I 1938 blev virksomheden Samsung Sanghoe grundlagt i Sydkorea. Det var oprindeligt et handelsselskab, der hovedsagelig arbejdede med import og eksport af fødevarer. Omkring i slutningen af 60'erne blev Samsung Electronics Division grundlagt. Det første resultat var at sælge et sort-hvidt fjernsyn til en overkommelig pris.

Selv i dag betaler du en meget rimelig pris for Samsungs smartwatches og andre elektroniske varer. Du kan også regne med, at vi giver dig en garanti på dit nye Samsung smartwatch.

De slående funktioner i smartwatches

Med dit smartwatch har du bogstaveligt talt et væld af nyttige funktioner med dig. Går du efter et ur, der giver dig mulighed for at ringe og læse dine beskeder uden at bruge din telefon?

Vil du bruge dine apps og sundhedsfunktioner hurtigt? Og foretrækker du et smartwatch med en praktisk GPS-funktion? Tjek Samsungs nyeste kollektion af smartwatches i vores online-butik.

Fra et mærke som Samsung kan du forvente, at de fleste ure i kollektionen er stænktætte og/eller vandtætte. Vil du helst have et ur med iOS- eller Android-kontrol? Samsung Gear smartwatchet fungerer sammen med begge systemer. Det gør det endnu nemmere at vælge.

Hold øje med tiden med et Samsung smartwatch

Vil du gerne bestille dit nye ur hurtigt og nyde de mange specielle funktioner i dit smartwatch allerede i morgen? Vi gør det muligt for dig. Med en prøveperiode på 30 dage får du god tid til at prøve dit nye køb.

Ikke tilfreds? Det er gratis og nemt at returnere det. Hvis det ønskes, kan du betale efter leveringen. Det gør det behageligt at handle i vores webshop.

To top