Rygsække

Fandt 142 varer Vis produkter pr. side
Fandt 142 varer Vis produkter pr. side

Se vores kollektion af rygsække til herrer og damer, og køb den rygsæk,, du leder efter, online. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller din rygsæk på en hverdag før 22:00, bliver den leveret den næste dag. Vil du Gratis levering. overraske nogen med en ny rygsæk? I kombination med den gratis Brandfield-gaveæske får du hurtigt en stilfuld gave. Hvis rygsækken ikke falder i din smag, kan du returnere den til os indenfor 30 dage gratis!

Se flere tasker: Clutches | Skuldertasker | Håndtasker | Rygsække | Shoppertasker | Computertasker | Crossbody-tasker | Alle tasker

Rygsække

En rygsæk er funktionel. Du kan bære meget i den, og du har altid dine hænder fri. En rygsæk er en ideel følgesvend. Og den er velegnet til alle lejligheder og aktiviteter! Uanset om det er en rygsæk til dine skolebøger, eller en rygsæk til din frokost og din bærbare computer. Hvad med en rygsæk til udendørs aktiviteter?

Går du efter en stor version med robuste læderremme og spænder, eller går du efter en praktisk chic model med elegante skulderstropper? Disse praktiske rygsække er altid et velkomment supplement til din taskekollektion!

Om rygsække

En rygsæk er den praktiske løsning, hvis du vil tage en masse ting med dig, for eksempel på arbejde eller på en weekendtur. De fremstilles ofte solidt, du kan lægge alt i dem, og de forbliver velorganiserede. Og fordi du bærer dem rundt om din skulder med stropper, kan du bære nogle flere (og ofte tungere) ting, end du er vant til. Tidligere blev disse tasker også kaldet tornystre. Fordi de gav meget lidt hindring under transporten, blev de først og fremmest brugt af jægere og senere af soldater til at transportere deres tunge udstyr i. Og modellen bruges stadig af militæret. I dag er det også den perfekte rejsetaskemodel til backpackere og andre eventyrere.

Rygsækkollektionen

Rygsækkenes design har altid været det samme. Variationen i rygsækkollektionen er hovedsagelig i størrelsen (antal liter), det anvendte materiale, farverne, finishen og de ekstra detaljer. I Brandfield taskekollektionen finder du rygsække fra forskellige kendte topmærker, herunder Kipling, Eastpak, Herschel, Sandqvist og Fjällräven. Dette svenske mærke er meget populært og er kendt for sin ikoniske Fjällräven Kånken rygsæk. Fjällräven rygsække er lavet af materialer af høj kvalitet og er fugtafvisende. Hvis du mener, at sidstnævnte er vigtigt, skal du kigge på Rains rygsækkollektionen.

Se også rygsække fra andre mærker:

Køb rygsække online

En rygsæk fra de største designermærker kan selvfølgelig købes med en fremragende service hos Brandfield. Hvis du afgiver din bestilling på en hverdag før 22:00, bliver den leveret til dig i morgen. Hvis du ønsker det, kan vi også pakke denne taske ind i luksuriøst gavepapir, hvilket selvfølgelig er ideelt, hvis du vil overraske nogen. Hvis du ønsker at betale efter leveringen, kan du gøre det via vores AfterPay-tjeneste. Gratis levering. Fri ombytning eller returnering af rygsækken er altid muligt indenfor 30 dage efter købsdatoen.

To top