Furla tasker

Fandt 42 varer Vis produkter pr. side

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Brandfield er officiel forhandler af tasker og punge fra Furla. Vores webshop tilbyder fremragende produktservice. Hvis du bestiller din taske fra Furla på en arbejdsdag før 22:00, sender vi varen samme dag. Gratis levering. Betal senere uden yderligere omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel indpakning som en stilfuld gave. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere tasken inden for 30 dage!

Furla: et muntert og moderne italiensk design.

Furla står for kvalitet, kreativitet, lykke og en luksuriøs italiensk livsstil. Modehuset har en klar, differentierende faktor: dristighed! Denne kollektion mangler bestemt ikke dristige og iøjnefaldende farver. Der er noget for enhver, og udvalget er enormt.

En efter en proklameres taskerne som det sidste nye, og inden du ved det, ser du dem overalt. Mange trendy piger er allerede stolte ejere af en taske fra Furla. Såsom den amerikanske model og skuespillerinde Jessica Alba, der regelmæssigt ses med disse smukke tasker.

Hvis du vælger Furla, vælger du kvalitet.

Du kan være sikker på, at du har taget det rigtige valg, hvis du vælger en Furla-taske. Disse tasker er lavet af førsteklasses italiensk læder, såsom stærkt saffiano-læder eller smidigt og blødt okselæder. Materialerne og designet giver tasken et flot look, du aldrig vil blive træt af. Tasken holder i mange år.

Furla-tasker er synonym med italiensk kreativitet. Taskerne er designet med et øje for detaljerne, og alle har et unikt præg. Uanset om du går efter en dristig rød farve eller beslutter at spille sikkert med sort, har denne kollektion en taske til enhver lejlighed. Kombinationen af smukke, kreative design med førsteklasses materialer betyder, at Furla er en fremragende investering!

Furlas historie

Den italienske virksomhed Furla har skabt smukt tilbehør til modebevidste kvinder siden 1927. Aldo Furlanetto grundlagde familievirksomheden i Bologna, hvor de oprindeligt lavede produkter til stilfulde italienske kvinder. Den allerførste Furla-butik åbnede dørene i Bologna i 1955, hvilket gav mærket et enormt boost.

Køb din Furla-taske hos Brandfield

Hvis du bestiller din taske på en arbejdsdag eller en søndag før 22:00, sender vi varen samme dag. Gratis levering. Du kan bytte eller returnere dit køb inden for 30 dage fra købsdatoen.

To top