Quay solbriller

Fandt 1 vare(r) Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Quay solbriller Fandt 1 vare(r)
  1. Stel farve
  2. Model
  3. Diameter glas (mm)
  4. Farve glas
  5. Pris
  6. Vis flere filtre
Luk
Fandt 1 vare(r) Vis produkter pr. side

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Brandfield er officiel forhandler af Quay solbriller. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller dine Quay solbriller på en hverdag før 22:00, bliver de leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis Quay Australia solbrillerne ikke falder i din smag, kan du returnere dem til os indenfor 30 dage gratis!

Quay: Moderne design med et sommerligt look

De trendy solbriller fra det eksklusive mærke Quay Australia fremkalder straks følelsen af sommer. Ud over en bred kollektion af solbriller med dristige designs tilbyder Quay mere end blot et moderne look. For eksempel er brillerne udstyret med glas af høj kvalitet, der giver optimal øjenbeskyttelse. Tør du at skille dig ud, og kan du lide afslappet chic? Så er det tid til at se nærmere på vores Quay Sunwear kollektion.

De særlige Quay solbriller

Ifølge grundlæggerne af Quay stammer mærket fra en af de mange musikfestivaler, der finder sted i løbet af sommeren over hele verden. Det er altid en udfordring at se godt ud, når man hører sine yndlingsbands på et mudret mark i flere dage. Det er, hvad mærket har reageret på: Uanset om du vælger aviator-solbriller eller en dristig katteøjemodel, vil dine Quay Australia solbriller holde dig cool på de varmeste dage.

Ordet "quay" står for en flydende scene på vandet i Australien. Designerne af mærket valgte dette passende navn, fordi de fleste sommerfestivaler finder sted på havnefronten. Og navnet voksede hurtigt til et verdensberømt firma.

En kombination af trendy komfort og høj kvalitet

Quay Australia arbejder med materialer, der er meget komfortable. De fleste glas, men også mange stel, er lavet af polycarbonat. Dette lette materiale beskytter dine øjne med en høj grad af UV-beskyttelse. Selv i kombination med et stel lavet af kvalitetsaluminium eller metal, kan du vælge solbriller af meget høj kvalitet. Selvfølgelig kan du frit kombinere, fordi mærket byder på en masse variation. Ikke kun hvad angår materialer, men også med dets designs. Leder du efter traditionelle mørke briller eller foretrækker du at se verden gennem pink briller? Hos Quay er valget dit.

Dine Quay Australia solbriller hos Brandfield

Brandfield tilbyder dig den nyeste Quay solbrillekollektion, som omfatter et stort antal modeller til konkurrencedygtige priser. Eksempler er de skrøbelige DESI solbriller i sort og brun, der ser godt ud med ethvert outfit. Vil du skille dig ud? High Key aviatoren og Hidden Hills Pink solbrillerne er særligt iøjnefaldende. Vælg dine yndlingsfarver og modtag dine nye Quay Australia solbriller på den næste hverdag med gratis forsendelse.

Se også andre populære solbrillemærker

To top