Josh smykker

Fandt 105 varer Vis produkter pr. side

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Brandfield er officiel forhandler af Josh armbånd. Se den store kollektion af Josh armbånd til herrer og damer. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Hvis du bestiller dit Josh armbånd på en hverdag før 22:00, bliver det leveret den næste dag. Gratis levering. Betal efter levering uden ekstra omkostninger. Vi kan sende varen i en speciel gaveindpakning for at skabe en stilfuld gave. Hvis armbåndet ikke falder i din smag, kan du returnere det til os indenfor 30 dage gratis!

Om Josh

Luksuriøst læder, sølvbelagt metal eller stål uden nikkel, glitrende Swarovski-krystaller og ægte håndværk. Når du kombinerer alt dette med hinanden, får du de luksuriøse, stilfulde og dristige Josh armbånd. Lad din egen stil blomstre med dette tilbehør fra Josh.

Josh er et mærke af hollandsk oprindelse. De sølvbelagte armbånd og læderarmbåndene er alle håndlavede i et værksted i Tilburg. Dette giver Joshs armbånd et meget internationalt og unikt look. Designerne kombinerer traditionelt håndværk med de nyeste trends, og kun det bedste er godt nok. Derfor bruger de kun nikkelfrit metal, som derefter bliver sølvbelagt. Læderet er også af uovertruffen høj kvalitet. Og krystallerne består kun af Swarovski-elementer. Denne blanding sikrer, at Josh armbåndene ikke kun har karisma, men er også meget populære hos et bredt publikum.

Josh kollektionen

Josh armbåndskollektionen består af en serie til hende og en serie til ham. Men fordi herrer og damer ofte også kan have den samme smag, tilbyder Josh også armbånd til både herrer og damer. Disse unisex-armbånd er perfekte til alle og er lavet af det fineste læder. Kollektionen af Josh armbånd til damer indeholder flotte charms, smukke Swarovski-krystaller og smukke sølvbelagte perler. Herrerkollektionen ligner en serie mini-bælter, bare til håndleddet. Kvalitetslæder, indviklet flettearbejde og et smukt sølvbelagt metalspænde, der holder armbåndet sammen, er ingredienserne til et luksusarmbånd, du bare gerne vil gå med for evigt.

Køb Josh armbånd online

Du kan købe de sexede og cool læder- og sølvbelagte Josh armbånd online hos Brandfield. Bestil på hverdage eller søndage før 22:00, og du får armbåndene den næste dag, selv hvis det er en gave. Angiv dette ved bestillingen, og du vil modtage Josh armbåndet til ham eller hende i en luksuriøs gaveæske. Gratis levering. Ombytning eller returnering (hvis det er indenfor 30 dage efter købet) er også gratis.

Leder du efter et herrearmbånd, men er vildt og dristigt mere din stil? Så tjek også armbåndene fra Pig and Hen og Rebel and Rose i Brandfield-butikken.

Flere oplysninger om Josh.

To top