Armbånd

Fandt 1053 varer Vis produkter pr. side
Filtrering

Filtering

Luk
Armbånd Fandt 1053 varer
  1. Køn
  2. Mærke
  3. Farve
  4. Materiale
  5. Nikkelfri
  6. Stenmateriale
  7. Guld type
  8. Måned
  9. Bogstav
  10. Pris
  11. Udvalg
Luk
Fandt 1053 varer Vis produkter pr. side

Fandt 1053 varer Vis produkter pr. side

Se vores kollektion af armbånd til herrer og damer her og shop online for at finde det armbånd, du leder efter. Vores online-butik tilbyder fremragende service på dit køb. Bestil dit armbånd på en hverdag før 22:00, og det bliver leveret den næste dag. Gratis levering. Vil du overraske nogen med armbåndet? I kombination med den gratis Brandfield-gaveæske får du hurtigt en stilfuld gave. Hvis smykket ikke falder i din smag, kan du returnere det til os indenfor 30 dage gratis!

Se flere smykker: Ringe |Halskæder |Charms |Øreringe

Om armbånd som smykker

At bære et armbånd kan give et outfit et helt andet udseende. Derfor kan du finde mange forskellige smykker i vores webshop. Et armbånd samler dit look. Det henleder opmærksomheden på en særlig ring eller manicure, men det kan også henlede opmærksomheden på manchetknapper og en halskæde. I alt du gør med dine hænder (skrive, taste, ringe, spise eller drikke) skiller armbånd sig også meget mere ud end for eksempel øreringe eller halskæder.

Et armbånd kan se enten cool eller elegant ud, afhængigt af hvad det er lavet af. Armbånd har været brugt i århundreder. Især af damer, men også af herrer. For eksempel lavede indfødte stammer armbånd af læder og fjer. Også for at angive rangen inden for gruppen. Jo mere sprudlende smykker, desto højere var rangen. I det gamle Egypten, Rom og Grækenland blev armbånd virkelig brugt som et smykke. Bortset fra slavearmbånd, som kun blev båret af slaver.

I dag er armbånd primært fine smykker, der kan gøre et outfit komplet. De fås i mange former og størrelser. Du kan købe armbånd lavet af silikone, læder, rustfrit stål, guld, sølv, rosenguld, perler og natursten. Dekorer det selv med vedhæng eller specielle mønter og bær altid et personligt armbånd. For herrer ser armbånd ofte cool og robuste ud, mens de for kvinder ser elegante og raffinerede ud. Uanset hvilket armbånd du vælger, kan du finde det bedste hos Brandfield.

Brandfield armbåndskollektion

I armbåndskollektionen kan du finde forskellige mærker og varianter af armbånd. For eksempel har du de cool armbånd fra Buddha to Buddha med store kæder og de kvindelige Pandora armbånd med de matchende Pandora charms. Hvad du ser meget i dag er brede læderarmbånd. For eksempel har Josh lavet armbånd af bredt læder, både flettet eller dekoreret med vedhæng.

Sømandsarmbånd ses også oftere i gaderne. En god trend, der er stærkt stigende. Et godt eksempel på et sådant mærke er den hollandske Pig and Hen . Inden for den nautiske stil er armbånd med et anker en særskilt kategori og er meget populær. I denne stil finder du for eksempel et Tom Hope armbånd eller Paul Hewitt armbånd.

Bortset fra det kombineres armbånd ofte med perlearmbånd, hvilket skaber et mere sofistikeret udseende og giver dig mulighed for at lave din egen stil. Specielt Karma armbånd og Rebel and Rose armbånd er meget velegnede til at bære som et ekstra armbånd. Til den mere elegante dame er der de stilfulde high-end-serier Michael Kors armbånd og Calvin Klein armbånd .

Køb dit armbånd online

Du kan købe de smukkeste armbånd til ham eller hende online på Brandfield. Afgiv din ordre på hverdage eller søndage før 22:00, og dine foretrukne armbånd bliver leveret til dig den næste dag. Eller giv et armbånd som gave til en speciel herrer eller dame i dit liv. Alt du skal gøre, når du bestiller, er at vise, at det er en gave, og så sender vi det til dig i en luksus gaveæske. Gratis levering. Ombytning og returnering er muligt indenfor 30 dage efter købet og er også gratis

Køb mærkearmbånd online på Brandfield:

 

To top